fredag 11 december 2009

Tack Öis

Se där - Örgryte tog Janne Andersson. Bra att vi slipper betala hans lön i två år till. Nu kan förhoppningsvis de pengarna användas till att locka en ny skicklig tränare. Lycka till i Öis, Janne!

Intressant att se för övrigt hur Öis arbetar med kommunikationen till sina fans. Igår gick signaturen "J G", som är Örgrytes kommunikationsansvarige Joakim Geigert, in på Svenska fans Öis-forum och meddelade att fansen borde ha koll på hemsidan under fredagen. Spännande grepp. I HBK verkar det fungera tvärtom. För några år sedan plockades HÄB-skribenten Daniel Zell in i HBK:s styrelse. Om jag minns rätt var syftet just att få in supporterperspektivet i styrelsen. Men så snart Zell valts in försvann han helt från HÄB, till och med från forumet, vilket var en stor förlust för supportersajten.

Undrar dock vad Sebastian Johansson tycker om tränarbytet. Vill han tillbaka till HBK nu kanske?

Halmstadsbloggen rapporterar för övrigt om David Johanssons provträning, som åtminstone inte för tillfället verkar leda till något a-lagskontrakt. Ingen Rasmus Lindkvist på plats på u-lagsträningen dock, som jag gissade.

Inga kommentarer: