tisdag 13 september 2011

Lite, lite närmare kvalplatsen

Enpoängare kan inte rädda oss, men även om det nu är nio poäng på sex matcher upp istället för nio på sju som det var efter förra matchen så har vi faktiskt kommit lite, lite närmare - Trelleborgs målskillnad är ju betydligt sämre än Djurgårdens. Och HP fick fel som förutspådde att det skulle vara kört även i teorin efter nästa omgång.

Om vi ska fortsätta på det positiva så är det ju roligt att vi numera har en HBK:are som bästa målskytt i år, istället för en kille som tycker att det inte finns något finare än att dra på sig en pyjamas.

För övrigt så kan nog Texas bli bra på att sälja in HBK. Jag vet dock inte hur förtjust jag är i att en officiell HBK-representant som för bara något år sedan tjänade över 50000 kr i månaden skryter offentligt med att han skiter i tv-licensen.

Och att Robin Malmkvist vill bort från HBK låter bra. Kan vi locka någon norsk klubb att lägga pengar på honom så skulle det ju vara nyttigt för ekonomin. Skulle Kalle Johnsson också säljas (vilket jag inte tror eftersom målvakter sällan är jätteheta på transfermarknaden) så har ju Björn Åkesson tidigare gjort succé i superettan.

Inga kommentarer: