tisdag 30 augusti 2011

Rätt att sälja Emil

Emil Salomonsson är den spelare som jag tyckt bäst om i truppen - hängiven, lojal och talangfull. Ändå är det helt rätt att sälja honom. Han är för bra för superettan och även om han hade kontrakt nästa år så hade det varit fel att tvinga honom kvar. Och vi behöver ju verkligen pengarna.

Med försäljningen bekräftar HBK-ledningen att man räknar med superettan 2012. Det känns skönt att styrelsen inte lever i drömvärld.

Och så har inte överraskande Michael Svensson och Jens Gustafsson förlängt kontrakten två år. Vi får hoppas att Svenssons kropp håller och att Gustafsson sitter kvar minst kontrakttiden ut - det känns inte som att vi behöver ännu en tränare på lönelistan.

Jag undrar förresten om kommentatorerna nu äntligen ska lära sig Emils efternamn, eller om han kommer att kallas Samuelsson även i framtiden?

1 kommentar:

Stig-Åke Persson sa...

Tjaa, vad fan säger man?? Hade HBK skött detta ordentligt så hade detta aldrig behövt hända. Hade vi varit det laget som styrelsen sa att vi skulle vara hade vi inte behövt läsa denna sanslöst djävla dåliga nyhet..Lycka till, Emil!!!