söndag 20 mars 2011

Tar MFF tillbaka Pep?

Det verkar ju mer eller mindre klart att MFF:s tränare Roland Nilsson går vidare till FCK, och MFF kan inget göra för att stoppa honom. Och då sägs Pep vara MFF:s huvudkandidat, tillsammans med Jonas Thern, enligt Aftonbladet. Även Sydsvenskans krönikör Anja Gatu förespråkar Pep.

Efter att ha läst intervjun med Thern i Offsides förra nummer tror jag knappast att smålänningen har lust att ta jobbet. Men Pep är antagligen sugen, och precis som MFF inte kan stoppa Rolle Nilsson så har vi inga möjligheter att stoppa Pep. Visst, vi kan få skadestånd, men den spanska satsningen och nytändningen som hela klubben har fått skulle ju fullständigt haverera om tränaren stack. Det vore en katastrof både på och utanför plan, men tyvärr är jag rädd jag att det är ett ganska troligt scenario.

5 kommentarer:

Martin Bergholtz sa...

Det ser ut som Pep är dedikerad till hbk iaf! Har själv varit jävligt rädd, med läste i aftonbladet att han vill stanna :D

Stig-Åke Persson sa...

Så här säger Pep själv i en intervju idag (22/3) med HP;

Pep har återigen varit rubrikernas man den senaste veckan och lanserats som ny tränare i Malmö FF om Roland Nilsson nu lämnar sitt jobb i mästarklubben för att ta över i FC Köpenhamn efter Ståle Solbakken.
Men spanjoren har hela tiden hävdat att han inte tänker sluta sitt nya jobb i HBK efter bara några månader.

– Jag är lojal mot Halmstad. Jag kräver lojalitet av mina spelare och då måste jag ju själv föregå med gott exempel som tränare. Det fanns anbud från andra klubbar redan i somras, men jag stannade kvar i Malmö den gången, berättar Pep.

Så vi kan nog sluta oroas.

Exil sa...

Ja, Peps uttalanden de senaste dagarna har verkligen varit tydliga. Nu känner jag mig trygg med att han stannar hos oss. Skönt.

Martin Bergholtz sa...

Ja mycket skönt!
Måste dessutom tacka för din blogg. Följer den regelbundet och tycker det är skönt att höra lite kommentarer av någon som är lite mer insatt! Inte så lätt att följa dem från malmö! Fortsätt skriv!!!

Exil sa...

Martin Bergholtz/
Tack själv, alltid roligt med respons. Jag bor i samma trakter som du, men försöker att hålla mig så uppdaterad det går på avstånd.