måndag 27 september 2021

Fy fan för ett kryss

Äntligen ett kryss, utropade jag efter 0-0 mot Mjällby. Fy fan för ett kryss, säger jag idag. Efter en fullständigt lysande första halvlek, där vi kunde haft ledningen med 5-0, kom en betydligt svagare, men ändå okej, andra halvlek. Och så tappar vi på tilläggstid, efter en situation där vi ser ut att ha kontroll, men en väldigt skicklig anfallare (det måste ändå erkännas!) lyckas få in bollen. Mörker!

Kan de två Sirius-matcherna vara årets bittraste poängtapp? Sist snodde domaren vår poäng i slutet, nu var Siriusmålet regelrätt men ack så orättvist.

Jag har undrat tidigare varför inte Alexander Berntsson byts in i slutet när vi ska försvara ledningen. Idag undrar jag samma sak. Med Berntsson på plan hade vi med all sannolikhet firat en rättvis trepoängare nu.

Östersund på hemmaplan på lördag. Blir det inte vinst då – ja, då känns kvalspel strax före jul som ett troligt scenario. Brrrr.