lördag 2 oktober 2021

Alla sorters missar

Oavgjort hemma mot särklassiga jumbon – dessutom decimerad till tio man – är snudd på katastrof. Men så blir det när den ene efter den andre missar: Andreas Bengtsson som upphäver offsiden vid 1-1, Emil Tot Wikström som slår bollen utanför öppet mål, Marcus Antonsson som schabblar bort allt, linjedomaren som hittar en offside som inte finns (ÖFK:aren närmast hörnflaggan var närmare mål än Joseph Baffo när Sadat Karim nickade) och Magnus Haglund som byter ut vårt vassaste offensiva kort när motståndarna är en man mindre.

Mikael Boman är HBK:are ett år till. Det kan nog bli bra om vi ligger i Superettan, men jag har svårt att se honom bidra så mycket om vi spelar i allsvenskan nästa år. Att Hallandsposten kallar honom anfallsstjärna är smått parodiskt – om Boman är en stjärna, vilken HBK:are är INTE en stjärna?

Magnus Haglund vill ha 23-24 utespelare i truppen nästa år. Svårbergripligt – vi har ju i praktiken inte använt mer än 15 man i år. Varför ska vi ha 8-9 man som bara nöter bänk eller till och med är helt utanför matchtruppen.

Inga kommentarer: