måndag 17 augusti 2020

Grönt bottenlag tar poäng igen

Tredje matchen mot ett grönklätt bottenlag på fyra omgångar – och tredje oavgjorda resultatet. Mot Dalkurd hade vi inte bollen mest, men skapade ändå flest chanser, även om de inte var många. Totalt sett var det dock inget orättvist resultat och heller ingen katastrof, särskilt med tanke på att både Edvin Kurtulus och Dusan Djuric saknades helt i truppen. Nu ligger vi på uppflyttningsplats inför säsongens stora prövning – match mot trean Sundsvall och dubbelmöte med serieledarna Degerfors.

Samuel Kroon må ha tappat en del av det fina spelet han visade upp tidigare under säsongen, men det är värt att notera att han återigen – precis som mot Öster – gör en assist. Nu delar han den interna toppositionen med RWP när det gäller poäng (mål och assist). Grymt imponerande för en spelare som aldrig varit på den här nivån tidigare.

Kul att se att Viktor Ljung är på väg tillbaka. Kan vara ett alternativ nästa gång en av de ordinarie ytterbackarna saknas. För han petar väl knappast Edvin Kurtulus eller Andreas Bengtsson redan i år?

Och roligt att se utlånade Oliver Hintsa göra mål och få beröm i Tvååker. Kanske kan denna utlåning bli lika lyckad som RWP:s blev?

Inga kommentarer: