lördag 11 mars 2017

Derbyseger och nya problem

Efter utskåpningen mot Norrköping förra veckan var det skönt att HBK igår kunde slå tillbaka FFF med stabila 2-0. Jag såg inte matchen, men det är glädjande att höra att Nikolai Alho ser bättre och bättre ut och att Isak Pettersson återigen fick hålla nollan – han borde vara nummer ett nu.

Men vi har nya problem. Ytterbackspositionen är den position där vi antagligen har allra störst behov av förstärkning – och nu är Adnan Kojic också borta. Visserligen finns en förhoppning om att han ska vara spelklar till premiären, men hur det blir kan vi inte veta ännu. Igår vikarierade Marcus Mathisen som ytterback, men han behövs egentligen bättre på andra platser. Nej – behovet av ett nyförvärv som kan spela ytterback är nu riktigt stort.

För övrigt tycker jag att det är lite märkligt att pengarna för Henrik Johansson, som skrev på för Bradfords b-lag i januari i år, tydligen har bokförts på 2016. Var det för att rädda de svarta siffrorna? Vinsten hamnade ju strax över nollstrecket, 148 000 kronor, 2016.

Inga kommentarer: