lördag 5 november 2016

Idiotiskt, Liverstam!

Jag hyllade Fredrik Liverstam redan efter hans första seriematch för HBK. Jag har njutit av hans mittbacksspel många gånger om sedan dess. Men dagens fullständigt meningslösa och okontrollerade tackling var bland det dummaste jag har sett en HBK:are göra. Och antagligen det sista vi såg av Liverstam i en HBK-tröja. Tragiskt.

Nu säger jag inte att det röda kortet var fel, men det hade kunnat vara gult istället – och då är det lite pikant att dagens domare var från Helsingborg. Vilket ju för övrigt även Liverstam är – även det pikant.

Och vad ska man egentligen säga om Shkodran Maholli? Noll seriemål i HBK från debuten 2011 till och med säsongen 2015 – och nu skytteligavinnare i vår serie. Sannerligen en revansch.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig avslutning på superettan för vår överbetalde demontränare. Janne Jönsson ville inte ha kvar Maholli. Då går killen och vinner superettan!
Frälsaren Janne Jönsson är ett genialiskt geni.

Anonym sa...

1 poäng av 18 möjliga mot topplagen Sirius, afc och dalkurd säger en hel del om årets upplaga av hbk. Totalt utspelade hemma mot dalkurd lyckades hbk med osannolik tur bärga en pinne via 0-0.
Tur att vi har topptränaren Janne Jönsson. Han verkar göra ett fantastiskt jobb. Hbk spelar en fantastisk fotboll, har en tydlig spelidé och ett eget spel. Spelarna jobbar dessutom för varandra. Janne Jönsson har verkligen lyckats och är nu redo för större utmaningar?