lördag 27 februari 2016

Stabilt – nu hejar vi på Frej

Ny match mot seriekollega, ny stabil seger och nya mål från våra anfallare. Vi har verkligen fått en fin start på tävlingssäsongen och våra tre nyförvärv verkar vara riktigt välscoutade.

Men oj, så tunn truppen är nu när Perparim Beqaj till slut lämnat: 18 man, varav 3 målvakter. Å andra sidan har vi ju fått se fler juniorer i a-lagssammanhang än någonsin tidigare. Hittills har Adrian Hallsö, Jonathan Svedberg, Emil Elveroth, Ardian Berisha, David Struski Persson, Emil Håkansson, Henrik Johansson och Gabriel Gudmundsson från U19-truppen fått chansen att a-lagsdebutera i år.

Om Frej lyckas knipa en poäng mot IFK Göteborg imorgon så är vi klara för kvartsfinal redan innan den avslutande matchen. Vinner IFK har vi ändå ett fint läge inför avgörandet – det räcker med en poäng. Och om Frej mot all förmodan skulle vinna så är det i princip bara i teorin som vi kan missa.

Liksom förra veckan ställde vi bara upp med fem avbytare idag. Sist fanns en förklaring. Även idag spelade U19 match samma dag, men jag anser att a-alget borde prioriteras så att vi i alla fall har full matchtrupp.

Inga kommentarer: