fredag 19 februari 2016

Fy fan för Dusan Djuric

Jag brukar undvika allt för hårda ord när en spelare väljer en annan klubb, men Dusan Djurics agerande är fullständigt ofattbart. En älskad klubbikon tränar med sin moderklubb, påstår att det alltid är HBK som gällt – men väljer sedan att nobba HBK för att skriva på för en seriekonkurrent?! Det är totalt oförsvarligt och oförlåtligt. Om Dusan Djuric någonsin kommer tillbaka till Örjans vall hoppas jag att han lämnar planen på bår.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska nog vara försiktig med att ge dig på Dusan. Dusan vill till hbk men fidde sumpar tyvärr återigen möjligheten att knyta ihop säcken. Tjogotusen/månad duger inte. Dalkurd erbjuder dubbelt upp. Valet är lätt!
/Julio Iglesias

Anonym sa...

Ja, men de hade inte kommit så långt i förhandlingarna så att man hade börjat diskutera lön. Om Dusan gått nästan ett halvår klubblös, så hade han väl kunnat ha lite is i magen över helgen som hade utlovats gällande hans träningsvecka.

Fredrik sa...

Hur många år har han gjort i Schweiz? En lön om 20' eller 40' borde givetvis vara irrelevant i sammanhanget. Att inte kunna ge tillbaka till den klubb som fostrat honom är skamligt och inget annat!

Mvh
Fredrik, Blåvitt