lördag 17 oktober 2015

Matematik och lojalitet

Just nu är vi ett allsvenskt lag. Imorgon vid den här tiden är det möjligt att vi inte längre är det. Om vi förlorar mot AIK och FFF vinner mot Åtvidaberg är falkenbergarna ointagliga sju poäng före oss.

En väldigt märklig inför-artikel finns hos Fotbolldirekt, som har intervjuat Stojan Lukic. Lukic får frågan hur många poäng till som kommer att krävas för att vi ska nå kvalplats. Han svarar: "Skulle de (FFF) vinna sin match krävs det nog sju poäng av oss på de tre sista". Nej Stojan, det är inte så det "nog" krävs sju poäng då – det krävs definitivt minst sju poäng. Dags att fräscha upp matematikkunskaperna, Stojan!

Lite längre ned i texten får Lukic frågan om han vill gå till något annat allsvenskt lag och målvakten, som för någon månad sedan skrev nytt kontrakt med oss, svarar "Ja, det är klart att jag är öppen för det". Han följer upp det med att han "skulle absolut vara öppen för en flytt om en klubb i allsvenskan skulle höra av sig". Förutom att det verkar idiotiskt att skriva nytt kontrakt om man vill lämna så ska en spelare naturligtvis inte börja prata om att byta lag, även om han har sådana tankar, så länge vi har chans att klara oss kvar. En som vet hur man ska svara är James Keene. Dags att visa lojalitet, Stojan!

Inga kommentarer: