lördag 26 november 2011

Klubben vädjar till medlemmarna

Det har ju varit något mer positiva tongångar kring ekonomin på sistone, men i medlemsutskicket som nådde min brevlåda igår får man svart på vitt att det fortfarande är ganska illa. HBK behöver extra tillskott för att ha positivt kapital vid årsskiftet, vilket är viktigt för elitlicensen. Klubben vädjar därför till medlemmarna att betala medlemsavgiften före årsskiftet och ber även om extra bidrag från medlemmarna. Jag kommer naturligtvis att betala före årsskiftet, men det känns skakigt att förlita sig på medlemmarnas välvilja. Fast på 80-talet räddade väl medlemmarna klubben. Vi får hoppas att det inte måste gå så långt nu.

Vidare så budgeterar klubben med att intäkter och utgifter ska vara i balans nästa år - men då räknar man med samma intäkter 2012 som 2011. Det känns extremt optimistiskt att budgetera för samma inkomster i superettan som i allsvenskan.

För övrigt är jag lite förvånad över Joel Johanssons brist på självinsikt - bara för att Elfsborg byter tränare så blir Joel knappast en anfallare för ett lag som har ambitionen att vinna allsvenskan.

2 kommentarer:

Stig-Åke Persson sa...

Men det är en bra tränare dom får. Sen tror jag inte Joel är någon allsvensk spelare. Det är ju ingen i HBK längre!!!

Stig-Åke Persson sa...

Då var det dags igen... http://www.sportal.se/fotboll/allsvenskan/man-vill-ju-spela-pa-hogsta-niva