onsdag 23 november 2011

Blomberg andra värvningen från ÄFF

Vi fortsätter att plocka till oss ÄFF-mittfältare. Jag hoppas naturligtvis att Johan Blomberg blir en succé, men vi ska komma ihåg att han inte var någon nyckelspelare i Ängelholm: han startade inte ens hälften av ÄFF:s matcher, gjorde noll mål och bara en assist.

Jens pratar om att förstärka på forwardssidan. Antagligen är IFK Göteborgs Ismail Lawal aktuell för träningsmatchen mot MFF:s ungdomar imorgon, eftersom HP listar honom under rykten in. IFK:are har beskrivit honom för mig som "svårfångad, hal" med "en riktigt bra bössa" och "en sällsynt kombination av spänst och fart" bland annat. Onekligen intressant.

En annan spelare som ju kommer att visa upp sig imorgon är Joakim Blomquist. Undrar vilka mer det blir. Kristianstads vänsterback Richard Sandström? Samma klubbs mittfältare Joakim Karlsson, som imponerade i en testmatch med Jönköping Södra? Långskottet Omar El Jardali? Någon annan? Tyvärr kan jag inte själv vara på plats i Malmö, men jag hoppas på bra rapporter på Himlen är Blås forum i efterhand.

Inga kommentarer: