lördag 19 november 2011

Jag kommer att sakna Zvirgzdauskas

I tio säsonger har han spelat hos oss. Ingen annan utländsk spelare är i närheten av hans 211 allsvenska matcher för HBK. Han har inte alltid glänst på senare år, men han har alltid jobbat stenhårt för att vinna. Jag kommer att sakna Tomas Zvirgzdauskas, men det är naturligtvis rätt att låta honom gå.

Även Markus Gustafson lämnar, precis som väntat. Och att Michael Görlitz och Joe Sise (återigen, efter att tidigare ha velat lite) slagit fast att de spelar någon annanstans nästa år är ju inget som överraskar någon. Av spelarna med utgående kontrakt återstår definitiva besked från Marcus Olsson, Mikael Rosén, Anel Raskaj och Björn Åkesson. Jag blir förvånad om någon av dem spelar i HBK 2012. Kanske Rosén. Eller möjligen Åkesson då, men Robin Malmkvist ska ju tillbaka enligt Marcus Sahlman, och om Kalle Johnsson inte sticker så finns ingen plats för Åkesson.

En budget i balans låter ju lovande för 2012. Men det återstår ju att se om budgeten är realistisk. Och hur stort årets underskott blir.

1 kommentar:

Stig-Åke Persson sa...

Han hade säkert kunnat spela en säsong i Super1an, men det var kanske dags att skiljas åt. Vad vet vi om dom andra spelarna som ännu inte gett besked? Tänker på Marcus, Anel, m.fl