torsdag 28 juli 2011

En bänknötare från Ukraina testas

I och med att det är den tiden på året så kommer provspelarna i strid ström. Dmytro Gololobov, eller Hololobov som han heter på riktig ukrainska, lär ungefär fördubbla vår medellängd om han värvas. Enligt HP så lämnade han Sevastopol eftersom han inte ville förlänga kontraktet när de åkte ur högsta ligan, men enligt ukrainska ligans officiella sajt så spelade han bara en match i serien i fjol och jag gissar att det är därför som han inte ville/fick vara kvar. Det känns inte som mannen som kan rädda vårt kontrakt. Men visst - en match i ukrainska ligan är ju bättre än noll matcher i allsvenskan, som vår tilltänkta frälsare Joel Johansson har gjort.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bitterheten börjar lysa igenom i din blogg, tråkigt..
När det gäller förstärkning pratar du i inandningen om spelare som vill vara med under "hundåret" i superettan, i utandningen så vill du inte ha hit den typ av spelare då de inte kan rädda oss kvar i allsvenskan iår. Joel och mittbacken från Häcken är troligen spelare för nästa säsong. Där framförallt Joel visat att han är en spelare som producerar mål. Går du och hoppas på en drömvärvning nu iår får vi påminna dig om det ekonomiska läget.

Exil sa...

Bitter känner jag mig inte, däremot desillusionerad och sorgsen. Med tanke på utvecklingen i HBK så borde det inte vara svårt att förstå de känslorna.

När det gäller vilka spelare som jag vill ha hit och lånet av Joel Johansson så hänvisar jag till mitt senaste blogginlägg:

http://hbkiexil.blogspot.com/2011/07/overbevisa-mig-garna-joel.html