söndag 19 juni 2011

Vi provar en spanjor

Ytterligare en provspelare kommer hit, José Luis Reyes. I Sydsvenskan beskrev Pep honom för ett år sedan som en teknisk forward med mycket bra målsinne. Nu sägs han i Sportbladet främst vara för U21-laget, trots att han borde vara minst 22 år gammal. Kanske ett sätt att inte väcka andra lags intresse? I samma artikel i Sportbladet uppges att det ekonomiska läget ljusnat. Hur tusan det har gått till fattar jag inte, men det är naturligtvis underbart om det är sant.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Eftersom man har får ha med fem överåriga spelare i U21-serien så ska det inte vara några problem.

Exil sa...

Visst kan han spela i U21. Men håll med om att det känns underligt att värva en utländsk spelare för att han ska spela som överårig i U21.

Anonym sa...

Att det ekonomiska läget har ljusnat betyder ju inte att det är ljust...

Men jag tror att förändringarna har gjort det enklare att få sponsorerna att öppna lädret inför säsongen. Nu krävs det ju att resultaten kommer för att vi skall kunna behålla nivån.

Exil sa...

Du har säkert rätt angående sponsorerna. Med tanke på att det nu verkar som att klubben faktiskt är på väg att vända uppåt igen på många olika plan så skulle det kännas riktigt bittert om vi inte klarade kontraktet i år. Vi får hoppas att truppen får nödvändiga förstärkningar när fönstret öppnar, och att vi inte är avsågade redan då.

Exil sa...

Jag noterade nu att jag läst Sportbladets artikel slarvigt och missat att Göran Johansson ju faktiskt säger att det är tack vare framgång hos sponsorerna som intäkterna ökar. Så där fick jag svar på min undran hur tusan det gått till när det ekonomiska läget ljusnat.