måndag 31 januari 2011

En trio spanjorer

Tre landslagsmeriterade spanjorer till HBK - det är knappt man tror att det är sant. Visserligen är det långt ifrån säkert att de därmed skulle dominera i allsvenskan (minns Tai), men Pep har förhoppningsvis bra koll. Och om inte annat så lär det vara inspirerande för övriga truppen med tillskotten.

Trion fyller ut de positioner där jag tyckte att vi saknade spelare för en månad sedan: Zamora är yttermittfältare, Raul Ruiz anfallare och Javi H anfallare eller offensiv mittfältare. Håller spanjorerna den klass vi hoppas så har vi definitivt en trupp för övre halvan nu, mer vågar jag inte hoppas på i dagsläget. Spanjorerna är ju bara här under våren till att börja med, även om Expressen uppger att det sedan kan finnas möjlighet att köpa loss någon.

Att de tre nykomlingarna kommer från självaste Real Madrid lär knappast minska intresset för HBK. Kanske kan det till och med bli en riktig hajp kring klubben i år? Jag kanske drömmer orealistiskt, men tänk om Örjan kunde vara näst intill slutsåld inför premiären? Fast då får vi nog börja vinna lite träningsmatcher också. Ska bli spännande att se rapporterna efter matchen mot Ängelholm på lördag.

1 kommentar:

Stig-Åke P sa...

Man får hoppas att detta slår väl ut. Det hade varit så skönt med en säsong i medgång. Kanske det är dags nu, vem vet. Ledsamt att inte HBK kan haka på detta med Peter L. Det känns inte alls roligt att se honom i annan tröja än HBK's. Men det är smällar som man får ta.