onsdag 29 december 2010

Ut med de gamla - in med vem då?

Lagom till nyår har ju HBK passat på att utlysa extra årsmöte för att få fram en ny styrelse. Det känns klokt att lämna över till de nya styrande så snart som möjligt (den nya interimstyrelsen ska ju enligt HP vara i princip identisk med den som är tänkt att vara den permanenta), men frågan är: vem kommer att sitta i den nya styrelsen? Jag vet inte när valberedningen presenterar sina kandidater eller om det ens sker före det extra årsmötet, och fram till dess är fältet öppet för spekulationer. Bloggen Kickoff påstår att Carl Bennet är aktuell som kandidat till ordförandeposten. Inte mig emot - jag har ju tidigare hoppats på att miljardären ska engagera sig mer i HBK. Fast när jag läser den anonyma kommentaren på Kickoffs blogginlägg så får jag vissa tvivel kring hur väl insatt bloggaren på Kickoff egentligen är.

5 kommentarer:

Tommy Jönssons små voffsingar sa...

Fredrik brukar faktiskt ha rätt bra koll. Och att Hacke vill in i styrelsen är väl en av de sämre bevarade hemligheterna i HBK-sammanhang. Är övertygad om att han finns med - därmed två gamla lagkaptener i styrelserummet... Bennet vore onekligen ett fantastiskt tillskott, och är tvivelsutan en person som är intressant för ett eventuellt riskkapitalbolag, med sina tillgångar och sin stora HBK-passion.

Exil sa...

Tja, än så länge kan vi ju bara spekulera. Och apropå spekulationer så sägs det ju nu på HÄB:s forum att hela styrelsen ska bytas ut - vem är då den andra gamla lagkaptenen som ska ta plats i styrelserummet?

Fjärås sa...

Carl Bennet kommer inte att bli ordförande i HBK. Dock så kommer han att få en framskjuten placering inom organisationen på annat håll i framtiden.

Tommy Jönssons små voffsingar sa...

Exil: Fidde?

Exil sa...

Fjärås/
Intressant. Så vet du vem som är tänkt att bli ordförande?

Tommy Jönssons små voffsingar/
Ja, men Fidde sitter ju i styrelsen nu och enligt uppgifterna på HÄB:s forum som jag refererade så ska ju hela den nuvarande styrelsen avgå - alltså även Fidde.