lördag 27 november 2010

Byten och bolag

Vi byter ut spelare, vi byter ut tränaren och nu byter vi ut ordföranden. Det saknas bara ett beslut om en ny arena också, sedan kan man definitivt tala om en nystart för föreningen.

För trogna bloggläsare kommer det knappast som en överraskning att jag välkomnar att Ingemar Broström försvinner. Han har utifrån sett inte gjort mycket rätt under sina två ordförandeår och han har haft en minst sagt liberal syn på sanning.

Det talas dessutom om bolagisering. Jag förstår visserligen inte vad som skulle vara så bra med det, men mitt tvivel kan mycket väl bero på att jag är för okunnig om fördelarna med konstruktionen. Och på något sätt känns det tryggt med Bengt Sjöholm inblandad, senast HBK hade sportsliga framgångar var det med honom som ordförande.

1 kommentar:

Stig-Åke P sa...

Jag måste säga att det efter dessa uppgifter ang HBK så ser det mycket bättre ut inför 2011. Sen vad det ena eller andra innebär vet jag inte. Bolag eller inte? För fotbollen är för mig viktigast, det som sket på planen. Allt det andra bakom måste kunnigt folk sköta.