lördag 19 september 2009

Reflektioner efter Helsingborg

Sådärja, då var en av de tre segrarna som behövs för nytt kontrakt avklarad. Förhoppningsvis kommer nästa mot Djurgården på torsdag.

Inställningen är det som glädjer allra mest, och därför var det helt rätt av Janne Andersson att välja Jonas Gudni Saevarsson framför Mahamat Azrack-Yassine idag. En hårt jobbande islänning som absolut inte vill trilla ner en division när han precis kommit till ett nytt lag kämpar naturligtvis hårdare än en finlirare som vet att han antagligen kommer att spela på varmare breddgrader och bättre planer om ett halvår.

Inställning är också något som karaktäriserar vår nya mittbacksklippa Johnny Lundberg - bäst på plan idag. Vem saknar Tommy Jönsson?

Offensivt är det som vanligt Michael Görlitz som ligger bakom i princip allting. En försäljning av honom borde kunna betala en stor del av vår nya arena.

Kul att Joe Sise är tillbaka. Stor, stark, teknisk och snabb - han har allt en anfallare behöver.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och för andra matchen i rad är det ett antal tyskar på pressläktaren... Vi får väl se hur länge Michi stannar, särskilt om han fortsätter prestera som idag.

Exil sa...

Intressant. Det är väl ganska troligt att han lämnar efter säsongen, han är ju säkert allsvenskans bästa mittfältare, särskilt nu när Rasmus Elm stuckit. Hoppas bara att vi får bra betalt.