tisdag 13 januari 2009

Två blev en

De två provspelarna var visst bara en - amerikanske ytterbacken Ryan Miller. Den andre påstådde provspelaren visade sig vara en kompis till Anselmo på besök i Halmstad...

Miller visade förra veckan upp sig i Haugesund, mittenlag i norska andradivisionen, men har inte erbjudits något kontrakt - norrmännen vill först kolla in en annan amerikan. Janne verkar gilla Miller, men det låter inte så spännande att ta en spelare som ser ut att ratas av ett norskt andradivisionslag. Vad man också kan konstatera är väl att Mikael Nilsson känns mindre aktuell numera. Hade han varit på gång hade vi knappast övervägt att värva Miller.

Dagens andra nyhet är att Magnus Arvidsson tackar nej till HBK:s kontraktförslag och istället väljer Helsingborg. Därmed slipper vi idka social verksamhet. Kanske gör det att vi får utrymme att värva en anfallare till, eller nöjer sig klubben med Anselmo och 2 x Kujovic som utpräglade forwards? Det finns ju några andra, till exempel Anel Raskaj och Emil Salomonsson, som kan spela på topp om det skulle knipa.

Inga kommentarer: