torsdag 25 november 2021

Svenska mästare!

Vårt representationslag har fortfarande inte klarat säsongens mål, men U21 levererar onekligen. Efter straffdramatik igår kunde Malte Påhlsson, som dessförinnan räddat en straff, avgöra med att sätta sista målet. Härligt att vara svenska mästare!

Betyder det här att vi går en ljus framtid till mötes, med mängder av talanger som bankar på dörren? Nja, U21 består ju till övervägande delen av a-truppsspelare, vissa på gränsen till startelvan: Simon Lundevall, Emil Tot Wikström, Alexander Berntsson, Erik Ahlstrand, Alexander Johansson, Dusan Djuric och Malte Påhlsson. Men det var kul att se de riktigt unga också. Inte minst mittbacken Taulant Parallangaj och vänsterbacken Viktor Håkansson såg riktigt intressanta ut, tyckte jag.

För övrigt har MFF bekräftat att Marcus Antonsson inte fortsätter hos dem. Det är nog årets minst förvånande nyhet. Men är Antonsson rätt man för oss nästa år? Jag är tveksam – Antonssons fyra spelmål plus två straffar är svag utdelning för den forward som spelat mest av alla.

Inga kommentarer: