söndag 12 juli 2020

En seger värdig ett topplag

Vi får inte spelet att stämma helt under stora delar av matchen, vi missar flera riktigt heta chanser, vi får ett mål bortdömt – men likväl vinner vi hyfsat stabilt mot ett alls inte oävet Umeå. Starkt och ett kvitto på att vi verkligen är ett topplag i år.

Fem raka matcher utan insläppt mål nu. Ett par nollor till så är Malkolm Nilsson ikapp Håkan Svensson, förvisso på en nivå lägre. Idag stod han dessutom för en galant frispelning av RWP på en utspark. Härligt att se vilket lyft Nilsson gjort i år.

Intressant förresten att Himlen är Blå verkar tycka att det är en svaghet att vi har en anfallare som gör mycket mål. Ofta brukar annars supportrar och andra tyckare klaga på att ett lag saknar en stabil målskytt. Spekulationerna kring RWP:s framtid fortsätter och idag höjdes väl värdet ytterligare, även om han nog borde satt minst en boll till.

Är Shkodran Maholli på väg in som möjlig ersättare för RWP? Ja, twittraren som lånat sitt alias från legendariske Kaller har ofta bra koll. Det skulle kännas trevligt att få tillbaka den tidigare talangen och att han kan göra mål i Superettan vet vi ju.

Inga kommentarer: