måndag 18 maj 2015

Flyt, förlust och fotbollsgodis

Bra lag har flyt sägs det. Vi är inget bra lag således. Men faktiskt var Djurgårdens seger idag självförvållad – jag förstår inte varför inte Mohammed Ali Khan, som haltat i en halvtimme, var utbytt innan han gjorde misstaget som ledde fram till 2-3.

Oflyt hade vi också i första halvlek. Tre gånger på några minuter dessutom. Först klarar sig djurgårdaren som drar ner James Keene undan utvisning. Sedan knuffar en annan djurgårdare Stojan Lukic. Och sedan står alla blåa och väntar på en domarsignal så att den djurgårdare som redan borde varit utvisad kan panga in bollen. Spela tills domaren blåser, för tusan!

Vi fick i alla fall se allsvenskans vackraste mål 2015. Eric Smiths underbara crossboll, Snorre Krogsgårds galanta inlägg och Junes Barnys perfekta nick. Fotbollsgodis.