söndag 10 augusti 2014

Ett halvt decennium sedan

Senast vi vann tre allsvenska matcher i rad var Janne Andersson tränare. Nu som var det Djurgården som blev tredje skalpen. En underbart skön känsla. När vann vi fyra allsvenska matcher i rad? Någon som minns?

Under de tre segermatcherna har Jens fått laborera med startelvan på grund av skador och avstängningar. Men till Häckenmatchen på torsdag bör alla möjliga startspelare vara friska och ingen är avstängd. Det ska bli spännande att se hur elvan formeras. Ges Gudjon Baldvinsson chansen - trots att han varit borta de tre segermatcherna? Får Viktor Ljung, som imponerat storligen och idag står för båda inläggen som ger våra mål, fortsätta eller skickas Joseph Baffo ut på kanten igen? Och om Ljung är kvar - vilka mittbackar väljer Jens? Baffo har ju varit betydligt bättre på sin rätta position än på vänsterbacken, men Richard Magyar och Fredrik Liverstam är tuffa konkurrenter i mittförsvaret.

Bara ett drygt dygn kvar till transferfönstret stänger. Får vi någon förstärkning eller blir det precis som i fjol bara spelare som lämnar under sommaren? Jag upprepar att Marcus Sahlman kanske inte hade varit en så dum värvning. Djurgårdens mål idag såg inte otagbart ut.

Inga kommentarer: