fredag 6 januari 2012

Vart har Maholli och Antonsson tagit vägen?

HBK har uppdaterat a-lagstruppen på hemsidan, och det mest intressanta är det som inte står där: namnen Shkodran Maholli och Marcus Antonsson saknas. Har den unga forwardsduon lämnat HBK? De står dock inte med under "Visa spelare som lämnat föreningen", där övriga spelare som lämnat a-truppen efter säsongen finns med. Möjligheten finns att Maholli flyttats ner till U19, vars sida inte är uppdaterad, men Antonsson är för gammal för att tillhöra U19.

5 kommentarer:

larsgocke sa...

När jag intervjuade Kalle tidigare i höstas sa han att Antonssons kontrakt skulle gå ut efter säsongen. Kanske är så att HBK eller Antonsson valt att inte förlänga.

Mattias sa...

från hbk.se - "Vi har två pusselbitar kvar som förhoppningsvis ska bli klara under helgen, dels är det en målvakt och en anfallare. Vi jobbar både på extern och intern rekrytering, avslutar Jens Gustafsson."

Jag utgår ifrån att man avser att förlänga med Antonsson och att man försöker rekrytera en målvakt utifrån. Målvakt blir ju svårt att hitta internt...

Exil sa...

Mattias/
Ja, det låter troligt att Antonsson är den tilltänkta interna lösningen i anfallet. Det förklarar ju varför han varken finns med i truppen eller bland spelare om lämnat föreningen. Men Maholli då? Han har ju varit skadedrabbad, är det därför som han petats från a-truppen? Eller kan han vara den interna forwardslösningen?

En intern målvaktslösning skulle kunna vara att plocka tillbaka Robin Malmkvist.

Anonym sa...

Antonssons kontrakt gick ut iår men jag tror att dom har förlängt det men att det tog lite till. När det gäller Maholli är han skadad sen somras och i dagsläget är han inte med i A-truppen.

larsgocke sa...

Målvaktslösningen var alltså Rasmus Rydén. Men undrar hur man gör med Robin. Bryts kontraktet eller lånas han ut? För om Kalle försvinner kanske han tycker att det är intressant med HBK igen (och HBK kanske tycker att det är intressant med Robin igen)?

Antonsson finns nu med i truppen på hemsidan, så kanske var han anfallslösningen. Isf bör truppen vara komplett nu.