måndag 9 januari 2012

Truppen komplett?

HBK måste tycka att Öster är en riktigt bra plantskola för målvakter. För tredje gången på drygt två år så värvar vi en ny målvakt som kommer därifrån: den här gången Rasmus Rydén. Som Gocke påpekar i en kommentar blir det naturligtvis intressant att se vad som händer med Robin Malmkvist, som ju fortfarande har kontrakt med HBK. Och eftersom Marcus Antonsson nu har dykt upp i HBK:s trupp på officiella hemsidan, så är gissningsvis de två pusselbitarna som Jens pratade om i helgen hittade. Men ingen spelare har ännu tilldelats nummer 11...

2 kommentarer:

larsgocke sa...

Om jag förstod Jens rätt idag så försöker de lösa Robin från kontraktet. Det är nog vad båda parterna finner bäst. Men då måste ju Robin hitta någon annanstans att spela. Antar att han inte vill lösas från ett kontrakt och sedan stå arbetslös.

Ska vi gissa på att man håller #11 öppen för Joel om han tycker att det blir för svårt att slå sig in i Elfsborgs lag? Eller att man bara håller numret öppet för säkerhets skull, ifall någon gammal HBK-lirare skulle dyka upp. Som Ante G. Eller Fribrock.

Exil sa...

larsgocke/
Tack för info om Robin. Jag tycker egentligen att det är lite märkligt - har man kontrakt, så har man, och då borde Robin vara beredd att ta upp kampen med Kalle. Nåja, Rydén är nog ett perfekt komplement, eftersom han är van vid att värma bänk och inte lär klaga på att knappt få spela, som Robin antagligen hade gjort.

Ja, kanske sparar man elvan till en eventuell comeback av någon gammal HBK:are. Apropå det var det lite lustigt att se Fribrock säga att han fortfarande känner många spelare i Halmstad (http://www.fotbolldirekt.se/tva-ar-av-skador-nu-vill-foerre-hbkstjaernan-till-sverige). Faktum är att det inte finns en enda spelare i HBK:s trupp som spelat i HBK tillsammans med Fribrock, trots att det bara är 3,5 år sedan han lämnade klubben.