tisdag 12 april 2011

Vi är vana vid det här

Man borde kanske ha vant sig. Vi minns ju exempelvis fjolåret, då vi gjorde ett mål mer än MFF men bara fick en poäng. Eller till exempel 2006, då Texas blev nedgjord i eget straffområde - och MFF fick straff. Men det är ändå så fruktansvärt trist att domarna i Malmö hjälper MFF till poäng de inte förtjänar. Fast kanske är det inte så överraskande, när halva domarteamet kommer från Malmö.

3 kommentarer:

Stig-Åke Persson sa...

Jag försvarar inte ett slag, men hur kan denna MFF-are få hålla på som han gör. På TV-bilder är det ju en ren brottningsmatch som pågår. Med MFF-aren som den pådrivande. Att man inte såg detta är rent ut sagt för djävligt!! Det kostade poäng och avstängning som inte hade behövts.

Stig-Åke Persson sa...

Läser idag att disciplinnämnden går helt på domarens linje. Jimmy Durmas frias helt och hållet från övergreppet han begick på Zamora. Då måste man undra varför finns nämnden när man ändå friar?

Exil sa...

Om granskningsgruppen menar allvar med sitt uppdrag är det inte svårt att hävda att domaren Stefan Johannesson såg den första situationen (när Durmaz river ner Zamora) och gav en påföljd för den (frispark), men missade den andra situationen (fasthållning + strypgrepp). Då kan granskningsgruppen anmäla Durmaz för den andra situationen. Om granskningsgruppen menar att Johannesson såg den andra situationen, men inte gav Durmaz något kort för den - ja, då anser alltså granskningsgruppen att han verkligen en inkompetent domare. Och det anser väl inte granskningsgruppen, eller?