tisdag 26 oktober 2010

Kujovic, idioter och ett avslutat samarbete?

Uppgifterna i somras stämde - Emir Kujovic går till Kayserispor. Expressen påstår att övergången ska ge HBK bra betalt, men jag kan journalistprosa tillräckligt väl för att förstå att formuleringen"Enligt uppgift lär ersättningen till HBK landa på runt tre miljoner kronor" långt ifrån behöver betyda att så är fallet, särskilt som orden kommer från en kvällstidningsjournalist.

Och så fick Robin Malmkvist sin nattsömn förstörd. Jäkligt trist, även om det när Robin själv berättar verkar vara långt ifrån så allvarligt som först uppgavs. I Texas blogg får man perspektiv på det hela: det är tydligen sedan många år vanligt agerande av AIK-drägg. Men visst känns det där billiga 0-1-målet som Malmkvist släppte in igår extra försmädligt: nu lär ju idioterna tro att de gjorde någon nytta för AIK - något sådant tycker jag mig förresten uttyda av den tredje kommentaren på den här artikeln.

För övrigt har Halmstadsbloggen gjort en intressant notering: Espanyolmärket är borta från HBK:s hemsida. Är det misslyckade samarbetet över?

2 kommentarer:

Stig-Åke P sa...

Idag 27/10 kl.14.30 är fortfarande inte hemsidan uppdaterad ang Emirs flytt till Turkiet! Man läser det överallt utom på HBK's nyheter. Skäms man, eller? Eller finns inte Emir i deras tankar längre? Tycker att det är mycket dåligt skött. Att samarbetet med Espanyol är över ska vi inte vara ledsna för. Det var ett luftslott som försvann, saknad av ingen.

Fjärås sa...

Emir har inte skrivit på sitt kontrakt med den turkiska klubben än. Han gör detta efter säsongen är slut. Någon läkarundersökning är heller inte gjord. Klubben kommer att gå ut med uppgifterna när det är helt klart med hans nya kontrakt.