onsdag 29 januari 2020

Insläppta mål, härlig träning och gulligt twittrande

Försäsongen har flutit på och vi har programenligt fått stryk av FC Köpenhamn och slagit Tvååker. FCK var rejält mycket bättre än HBK, men jag tycker ändå att vi gjorde en helt okej match. Å andra sidan var vi mycket bättre än Tvååker, dock utan att kunna skapa så särskilt många heta chanser.

Lite oroande att vi, trots två matcher mot lag i lägre divisioner, fortfarande inte klarat att hålla nollan.

Kul för Samuel Kroon att få göra mål så tidigt, även om det nästan skulle kunna klassificeras som självmål.

Gabriel Wallentin såg intressant ut. Men oj, så tuff konkurrensen är i mittförsvaret.

Robin Östlind var jag lite orolig för för någon vecka sedan. Nu har han i alla fall fått spela, dock utan att utmärka sig speciellt.

Härligt att höra om den hårda träningen och dess positiva effekter från både Dusan Djuric och Alexander Berntsson. Samtidigt kan jag inte låta bli att lite förbittrat tänka på de senaste bortkastade åren, då vi uppenbarligen inte tränat särskilt mycket.

Till sist: Visst är det lite gulligt att våra startelvor numera ser ut som en samling för ett P11-lag, när bara förnamnen på spelarna skrivs ut av HBK:s officiella Twitterkonto. Men jag skulle nog ändå föredra det lite mer klassiska att efternamnen används, med en förnamnsinitial om så är nödvändigt för att skilja två spelare åt.

Inga kommentarer: