lördag 17 augusti 2019

Tre poäng blåste in på kontot

De tre poängen såg ut att blåsa iväg, för då HBK fick motvind istället för medvind efter paus dominerade Västerås fullständigt. När VSK:s reducerade och strax efteråt kvitterade var jag inte förvånad. Desto mer förvånad när vi sedan faktiskt lyckades sticka upp och skapa chanser, till och med en straff. Och riktigt överraskad när vi fick in 3-2 – det är sällan som vi lyckats komma tillbaka i år.

Den ofta ifrågsatte Sadat Karim har nu gjort sex spelmål i serien, lika många som hyllade RWP. Kan vara värt att komma ihåg.

Skönt för Mikael Boman att äntligen få göra mål, efter de senaste matchernas bommande. Och riktigt snyggt var det.

Erik Ahlstrand och Dusan Djuric borta med skador redan före matchen och idag utgick Andreas Bengtsson, Jonathan Svedberg och Mikael Boman. Tur att det är tio dagar till nästa match.

Utanför planen har det varit medlemsmöte, där det tyvärr verkar som att svaren var få och luddiga. Som jag sagt tidigare så har HBK ropat ”vargen kommer” gällande ekonomin så många gånger nu att jag knappt orkar bry mig. Särskilt inte som man uppenbarligen ändå hade pengar att värva Mikael Boman i juni, när säsongen i princip redan var körd.

Inga kommentarer: