tisdag 31 januari 2017

Varför så kort Kinoshitakontrakt?

Jag tyckte att ett kontrakt på ett år för Kosuke Kinoshita verkade märkligt kort. Nu sägs han ha skrivit på ett halvårskontrakt. Är HBK osäkra på hans kapacitet? Det låter inte bra. Kan HBK:s tvekan ha att göra med hans ganska allvarliga skadehistorik? Det låter inte heller bra. Eller är det möjligen Kinoshita själv som själv inte vill binda upp sig för HBK någon längre tid? Inte heller det känns bra.

Kvällsposten gör sitt bästa för att få till klick, men läser man vad Janne faktiskt säger är det inte särskilt sannolikt att vi skulle värva från FCK eller Arsenal. Men visst – en spelare till av Mathisens klass hade varit underbart.

1 kommentar:

Exil sa...

Ja, det är Kosuke Kinoshitas skadehistorik som är förklaringen till hans korta kontrakt, enligt HP: http://www.hallandsposten.se/sport/hbk/hbk-vill-k%C3%B6pa-tid-p%C3%A5-tr%C3%A4ningsl%C3%A4gret-f%C3%B6r-nya-f%C3%B6rst%C3%A4rkningar-1.4140013.

HP påstår dessutom i samma text att de båda unga anfallarna Rasmus Wiedesheim Paul och Ardian Berisha inte längre tillhör a-truppen. Min gissning är dock att HP har fel – båda de två forwardstalangerna finns uppsatta i a-truppen på HBK:s hemsida.