söndag 23 augusti 2015

Äntligen mål!

Mot allsvenskans sämsta försvar sprack äntligen målnollan, och sedan gick det av bara farten att göra ett mål till. Väldigt, väldigt viktiga mål och en väldigt, väldigt viktig poäng. Om något lag förtjänade tre pinnar var det ÖSK, men nu håller vi dem bakom oss och gick faktiskt också förbi FFF på målskillnad.

Jag vill inte hänga ut startdebuterande Alexander Berntsson, men visst syntes det att vår bäste spelare saknades. Utan Fredrik Liverstam har vi inte längre ett försvar av hög allsvensk klass. Tolkar jag det här rätt är han i alla fall tillbaka nästa omgång.

Matthew Rusike är tydligen ingen utpräglad anfallare, men mål kan han göra. Nu två på de två senaste matcherna.

En strålande match av Antonio Rojas. Vann mycket boll, fixade frisparken som gav första målet och sköt snyggt in det andra.

Snorre Krogsgård må ha varit en besvikelse jämfört med de förhoppningar vi hade före säsongen, men jag gillar inte att han börjar utvecklas till en hackkyckling. Ni som hånar honom bör minnas att han idag hade flera fina inlägg varav ett ledde till 2-2-målet och dessutom ett rykande skott som målvakten fick tippa till hörna. Heja Snorre!

Inga kommentarer: