onsdag 26 mars 2014

Varför solka ner premiären?

Om fyra dagar är det seriepremiär för HBK:s 100-årssäsong på Örjans vall. Detta historiska tillfälle väljer HBK att solka ner genom att låta en medelmåtta från en konkurrentklubb göra ett marknadsföringsjippo på Örjans vall. Varför i hela världen ställer HBK upp på detta? Kan någon överhuvudtaget tänka sig motsatsen? Alltså att MFF skulle tillåta till exempel Iztok Pristovnik eller någon annan obskyr HBK:are att gå ut på deras hemmaplan under premiärmatchen av deras hundraårssäsong för att skapa intresse kring sin egen bok. Tanken är fullständigt absurd. Och den är naturligtvis lika absurd när det handlar om att Tony Flygare - med noll koppling till HBK - ska få uppmärksamhet och plats när vi firar 100 år på Örjans vall nu på söndag. Stryk jippot omedelbart, HBK!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trist att du använder uttryck som "medelmåtta" och "obskyr" om fotbollspelare. Tyder på taskigt omdöme och nedvärderande människosyn.
/kalle kula

Exil sa...

Ursäkta? Vet du ordens betydelse? Medelmåtta betyder att någon håller genomsnittlig nivå och obskyr att någon är okänd. På vilket sätt tyder det på taskigt omdöme och nedvärderande människosyn?