söndag 10 februari 2013

Westerberg tillbaka

Till slut skrev Jesper Westerberg på. Han var en favorit redan när han var här senast, och jag tvivlar inte på hans ord att han nu är bättre. Det känns som att chanserna att vi spelar i allsvenskan jubileumsåret 2014 faktiskt är ganska hyggliga nu.

Och så fick vi ju känna på hur det är att vinna under 2013 igår. Fast 4-0 mot ett tredjedivisionslag med sju spelare borta är inte mycket att hetsa upp sig över.

När det gäller Joakim Wrele och Falkenberg så verkar det som att det är en utlåning som är aktuellt. Det låter bra - Wrele har ju inte fått så mycket speltid hos oss, men kan kanske utvecklas med ett års regelbundet lir i superettan.

5 kommentarer:

Peter sa...

Frågan är väl då varför de inte kunde tänka sig en liknande lösning med Ardian Rexhepi.

Exil sa...

Kanske berodde det på att Rexhepi bara hade några månader kvar på kontraktet (se länk) medan Wrele har två år.

http://www.fotbolldirekt.se/2012/07/27/talangen-fast-i-frysbox-nu-vill-han-lamna/

Peter sa...

Jo, det vet jag. Det skulle ju i så fall ha handlat om en kontraktsförlängning och utlåning. Jag antar att de inte tycker att han var en tillräckligt stor talang.

Exil sa...

Enligt artikeln hade Rexhepis agent erbjudit en förlängning av kontraktet med motsvarande lånetiden. Det skulle alltså innebära några månaders förlängning. Knappast attraktivt för HBK om det stämmer.

Anonym sa...

Enligt den här artikeln fick han dock ett "litet" kontraktsförslag från HBK.

http://hallandsposten.se/sport/hbk/1.1872784-allsvenskt-intresse-for-ratade-rexhepi