tisdag 5 juni 2012

Varbergarna tio gånger fler

Jag ville se lite uppladdning inför HBK:s första derby på 20 år, men det är fortfarande nästan knäpptyst i alla kanaler. Så jag får väl slänga in en egen brandfackla: HBK:s supporterklubb BK Support har enligt egna uppgifter 55 medlemmar, medan Varbergs Bois supporterklubb Klacksparken enligt egna uppgifter har över 500 medlemmar, alltså närmare tio gånger så många. Hur kan det vara möjligt?

5 kommentarer:

Fjärås sa...

De är en klubb i medgång. De lever på nyhetens behag då de startade upp i höstas.

Detta är ingen ursäkt för det skrala medlemsantal som vi i BKS har. Dock är det påväg fler medlemmar in. Vet att spelarnas medlemsavgifter kom in nu i dagarna och de är inte med i de 55.

Vi i BKS jobbar stenhårt för att växa och det är ett arbete som vi inte tänker sluta med.

Anonym sa...

Ett tips för BKS kan ju vara att skaffa en ordentlig hemsida och inte en ihopsnickrad wordpresssajt. Där ligger klacksparkarna också före BKS.

Anonym sa...

Jag har fått för mig att dom vill införa pyroteknik å skräp och så länge det är olagligt kommer jag inte ge mitt stöd till bks, samt tycker jag att det är en klacks uppdrag att heja fram sitt lag, inte skika glåpord mot domare och motspelare som jag hört BKS göra så många gånger. Kalla mig gammalmodig, men jag e inte ensam.

DanielM sa...

Man kan ju tycka att 19 år i Allsvenskan borde renderat i några fler fans. Men det är klart enligt Fjärås så är det väl i div 2 och div 1 som fansen samlas i väntat på större framgångar. Tvångsansluter ni spelarna i BK Support? Udda.

Fjärås sa...

Anonym//
Nej, vi i BKS står inte bakom att det ska vara proteknik på läktarna i dagsläget. det är olagligt och ska således hållas ifrån läktarna.

Alla som står i klacken är inte medlemmar i BKS. Vad enskilda personer skriker kan vi inte kontrollera. Vad vi kan göra och vad vi gör är att vi som är representanter jobbar för en positiv läktarkultur där det är stöttningen till det egna laget som är huvudfokus.

DanielM//
Nej, spelarna tvångsansluts inte. Det är på eget bevåg som de har blivit medlemmar.