torsdag 24 maj 2012

Porslin eller schlager?

Det är en njutning att se på Superettans tabell just nu. Jag kan erkänna att jag har tvivlat, men med så stabilt spel där back och en anfallsduo som fortsätter att leverera (jag undrade när Mikael Boman skulle göra mål med fötterna - nu har han gjort det) känns det tryggt. Vi får hoppas att Christian Järdlers skada inte är för allvarlig, så att vi kan behålla seriens starkaste försvar intakt.

Däremot undrar jag om vi verkligen ska starta med Peter "Porslin" Nyström fler gånger. Är han i startelvan så har vi ju i princip redan intecknat ett byte. Fast det kanske var så att Schlager-Peter ville hinna hem till Eurovisions-semifinalen?

Trist dock att det blir svårare att se HBK för oss exilare framöver. Det känns mycket märkligt att TV4 Sport struntar i Hallandsderbyna, men jag gissar att beror på att Hammarby spelar samtidigt. Nåja - kanske kan det lyfta publiksiffrorna, som ju faktiskt har varit ganska svaga hittills.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det e tråkigt att det inte går på tv. Själv har jag lite mer än en timme till Halmstad så jag kör nog dit å tittar. Inte billigt för en student, men vad gör man?

Peter sa...

Tror tyvärr att TV4:s frånvaro är en absolut förutsättning för att få den bekvämare delen av publiken att masa sig till Örjan.