torsdag 15 december 2011

Ska Gudjon bli Gud på Örjan?

Isländska anfallare har ju lyckats i klubben förr, och nu kan vi få en ny i Gudjon Baldvinsson. Redan i oktober åkte han för att provträna med klubben, och enligt honom själv var Jens nöjd med vad han hade sett.

6 kommentarer:

Stig-Åke Persson sa...

Varför länkar du till isländska sidor? Det är ju inget precis lätt språk att hantera. Från dagens HP på nätet tar vi följande att läsa:
"Gudjon Baldvinsson, 25-årig landslagsman från KR Reykjavik – det kan bli lösningen på Halmstads BK:s anfallsproblem.
– Han är en av många intressanta forwards som vi tittar på. Vi har på plats sett honom i matcher, både på Island och i Europaspel, medger HBK-tränaren Jens Gustafsson.
En A-landskamp, åtta U21 och fyra U17-landskamper har det blivit för den stabile islänningen som 2009 kom till Gais för att året senare bli utlånad till KR Reykjavik.
Och där gick det betydligt bättre med sammanlagt 22 mål på 37 matcher.
– En stark, hårt arbetande forward som är riktigt bra inne i boxen och har näsa för mål, beskriver Jens honom.

Exil sa...

Vad menar du? Tycker du att jag ska vänta tills Hallandsposten ett och ett halvt dygn senare har fått ut en kort text som bekräftar uppgifterna?

För övrigt tycker jag att det är märkligt att HP inte kände till Baldvinssons provträning i oktober och skrev om det redan då.

HBK i Malmö sa...

Det där var inget begåvat inlägg Stig-Åke, men om du endast läser HP i jakt på nyheter om HBK hamnar du naturligtvis en bit efter. Denna blogg är en av få platser som publicerar färska nyheter och rykten.. bra jobbat Exil!

Anonym sa...

Kommentar till:
"För övrigt tycker jag att det är märkligt att HP inte kände till ..."

Ibland får man känslan att HP inte publicerar nyheter om provspel av hänsyn till HBK, för att det inte ska bli känt bland andra klubbar att HBK tittar på vissa spelare. Detta är inget som jag har något som helst belägg för utan bara en känsla, som sagt.

Exil sa...

Anonym/
Jag tror inte att HP väntar av hänsyn till HBK. Det skulle tyda på extremt svag journalistisk integritet. Och i det specifika fallet så framgår det i det här blogginlägget (se länk nedan) att HP inte fick info om att HBK tittar på Baldvinsson förrän man hade läst det i de isländska medierna.

http://hallandsposten.se/bloggar/1.490920-wicken-blogg?blogPostAction=view_post&postingId=19.267621

Anonym sa...

Du har nog rätt. HP är verkligen precis så dålig som man tror. Att de skulle upptäcka att någon provtränar av sig själva och skriva om det, det finns liksom inte på kartan.