måndag 30 maj 2011

Två spanjorer färre

Nauzet Perez och Ivan Diaz lämnar HBK omedelbart. Det är inte överraskande. Diaz såg väldigt olycklig ut sista matchen som han spelade, och att Perez inte är i balans har vi ju alla märkt. Jag vill understryka att det är helt rätt agerat av klubben. De två spanjorerna är knappast en tillgång idag. Samtidigt är det djupt oroande - det var ju just Diaz och Perez som vi hade störst förhoppningar på inför säsongen.

Låt oss nu verkligen hoppas att vi kan förlänga lånen av de övriga tre spanjorerna. Annars kommer vi att ha en lövtunn trupp i juli.

Skönt för övrigt att se att många reagerade på detta osmakliga blogginlägg.

1 kommentar:

Stig-Åke Persson sa...

Hej där Exilen
har inte varit vid datorn, men är nu på G igen. Detta som HBK gör är ju inte förvånande. Ingen av dom har presterat det vi trodde. Perez gjorde en sak mot Dif och det kostade. Sen har Kalle visat att han är en bra allsvensk målvakt. Som inte över reagerar i trängda lägen. Även om Anel gjorde ett ordentligt misstag som kostade mot Göteborg, så har han ändå varit en bättre tillgång än Diaz. Kan det vara tiden som talade mot Diaz? Anel är ju ändå en spelare i HBK sen flera år tillbaka. Dom spanjorer som är kvar hoppas jag ändå klubben vill ha kvar. Dom har ändå höjt vissa moment på planen. Sen tror jag att dom kan ännu mer, bara dom får mer tid. Men ju närmre vi kommer Super1an får man kanske tänka om. Jag hoppas verkligen att man lånar in eller köper någon med hög kompetens som kan höja vårt spel.