lördag 12 februari 2011

Resultatmässiga kräftgången fortsätter

Nej, det blev ingen seger idag heller, trots att vi mötte ett lag som låg i botten av superettan i fjol. Men i alla fall dubbelt så många mål som totalt under försäsongen tidigare (nej, jag räknar inte matchen mot fjärdedivisionslaget). Och vi fortsätter att tro på Peps idé. 3-5-2 verkar bli vår melodi och det är bara att hoppas på att det blir bra. Men tänk om resultaten varit de samma och vår tränare istället hade hetat Janne eller Lasse - jäklar vad det hade stormat kring bytena av spelsystem och omflyttningarna av spelare då. Idag var tydligen Ryan Miller mittback, tidigare har till exempel Mikael Rosén flyttats till samma postion och Kujtim Bala spelat ytterback.

Fast jag glömmer naturligtvis inte det positiva: både Joe Sise och Raul Ruiz nätar och lovorden om Ivan Diaz bara fortsätter att strömma in - jag längtar tills jag får se honom dominera i allsvenskan.

2 kommentarer:

Stig-Åke P sa...

Men som jag skrev i ditt förra inlägg. Att inte vinna kan bli en mardröm i bakhuvudet. Det är så viktigt för självförtroendet att målen sitter där direkt. Och speciellt för dom ev målgörare som vi har. Att Sise, Martin O och kanske våra nya spanjorer kommer igång. För det tar man med sig när det blir allvar. Och det börjar om 7 veckor!

Stig-Åke P sa...

Tydligen fortsätter kräftgången. Det blev åter mållöst mot Trelleborg. Som gör 3 mål på oss. Det här är inte bra!! Nu måste det bara vända, annars är risken stor att detta åter blir en djävulsk säsong. Och sådana har vi haft så det räcker!!