lördag 26 februari 2011

En fantastisk målvakt!

Halmstad hade en fantastisk målvakt, sa HIF:s tränare Conny Karlsson efter dagens match. Så underbart att höra! Efter minst sagt svaga försäsongsresultat blev det visserligen ingen seger idag, men ändå äntligen ett riktigt positivt besked. För är Nauzet Perez så bra som rapporterna idag säger så kan 2011 bli riktigt roligt. Minns exemplevis 2007, Magnus Bahnes debutsäsong, då vi var med i guldstriden fram till Bahnes olyckliga skada.

Men det skulle naturligtvis inte skada spelarnas självförtroende om vi snart kunde vinna en match. Det är trots allt bara drygt en månad till seriepremiären.

1 kommentar:

Stig-Åke P sa...

Var med ett hundratal andra och såg matchen. Han var en helt annorlunda målvaktstyp än Robin och Karl-Johan.
Hela tiden skrek han och manade på försvaret och mittfältarna. Han passade även på att göra ett antal sagolika räddningar. Han kommer att bli en tillgång i allsvenskan. Sen om det blir Robin eller Karl-Johan som får vika sig vet jag inte. Men en utlåning är väl trolig. Men den spanska kolonin skötte sig med den äran. En utvisad spanjor blev skogstokig och sparkade på allt han såg. Flaskor, bänkar, m.m. Han ville vinna!! Däremot gjorde det ont att se Peter Larsson i en HIF-tröja. Det kändes fel, även om han inte dominerade. Men som sagt, det ser bra ut inför 2011!