torsdag 15 juli 2010

Fler märkligheter kring Espanyolavtalet

Flera Espanyolspelare har ingen lust att komma till HBK. Däremot verkar det inte vara några problem att åka till MFF. Fullständigt obegripligt för mig - är innebörden i ett samarbetsavtal något annat på katalanska än på svenska? Eller varför tycker vår samarbetsklubb att det är okej att förstärka våra konkurrenter?

I maj skrev jag om en liknande sak, men den gången visade det sig vara spelare som i dagsläget inte har något med Espanyol att göra. Så är inte fallet nu. MFF:s hemsida skriver klart och tydligt att "Yago Fernández tillhör spanska Espanyol".

2 kommentarer:

Mattias sa...

Nu är det ju inte alls säkert att HBK är intresserade av en mittback. Men visst kan man undra vad samarbetsavtalet egentligen är värt, några egentliga spelarlån har det ju inte blivigt. Dylika samarbetsavtal brukar inte innebära mer än en kortare uppmärksamhet i media.

Exil sa...

Nu visar det sig att MFF:s hemsida for med osanning och att det återigen är en spelare som inte längre har kontrakt med Espanyol (se Sydsvenskan-länken). Därmed har jag inget att anmärka på.

www.sydsvenskan.se/sport/fotboll/mff/article1174979/Portugisisk-mittback-tranar-med-MFF.html