onsdag 9 april 2008

Ständigt denne Mattze

På Himlen är Blås forum finns en signatur som börjar bli smått legendarisk: Mattze. Han (eller hon) prickar in startelvorna med i princip 100 procents säkerhet, långt innan de blir officiella. Jag har lite dubbla känslor inför det. Som supporter är det naturligtvis riktigt kul att få veta så snabbt som möjligt, men för HBK kan det knappast vara något positivt. Det måste vara någon inom organisationen som läcker. En spelare kanske? Nej, det känns inte riktigt så när man läser vad Mattze skriver.

Så vem är det då? På kansliet finns två Matsar, Mats Andersson och Matz Ljungkvist (som ju dessutom stavar med Z, precis som Mattze). Dessutom en Mattias, Mattias Skoog. I styrelsen finns ytterligare en Mats, Mats Nilpe. Är det någon av dem? Nu finns det i och för sig inget som säger att Mattze i verkligheten måste heta något liknande, men det är ingen vågad gissning att någon i kvartetten är vår hemlige informatör. Kanske är det till och med så att startelvan läcker ut för att skapa lite ytterligare intresse?

Laget ikväll formeras, enligt Mattze, på samma sätt som senast, förutom att Gus ersätter Westerberg. Ska bli riktigt kul ikväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte Hasse Mattisson, som ju av vissa pekats ut som läckan. Dessutom hade Mattze en föregångare, moggeman, som ofta kunde avslöja exakta startelvor. Och Matz på kanslite har en son som heter Morgan, som har spelat i u-laget... Förutsättningarna för det här mysteriet håller nästan Twin Peaks-klass.

Exil sa...

Mattisson kan vi väl troligen avföra från spekulationerna numera, eller hur?

Att signaturen Moggeman avslöjade startelvor minns jag inte. Däremot sökte jag upp Moggemans profil och såg att han numera kallar sig E. Johnsson och senast var inloggad för två veckor sedan. Det kastar inget nytt ljus över mysteriet, dock.