måndag 21 april 2008

Reflektioner efter MFF

Man ska erkänna när motståndarna är bättre, och det var MFF idag. Ändå surt naturligtvis eftersom det blev ett så sent avgörande.

Omdiskuterade domslut förutstspådde jag igår. Det blev väl inte så extremt mycket av den varan. Det mest kontroversiella var när Daniel Andersson fick stanna på planen efter sin tackling bakifrån i början av andra halvlek. Ett ganska självklart gult kort tycker jag, och i så fall Anderssons andra. Hade MFF-kaptenen fått lämna planen hade knappast Malmö tagit mer än maximalt en poäng med sig hem. Är jag en dålig förlorare tycker ni? Äh, inte då - läs första meningen i blogginlägget igen.

Det är intressant att fundera över var vi hade varit idag utan Fribrocks vänsterdoja. Två mål och fem assist på sex matcher hittills - bäst i Allsvenskan. Bara två HBK-mål har tillkommit utan att Fribrock haft direkt del i dem.

Magnus Arvidsson springer och springer och springer - men nu måste snart Jannes tålamod vara slut. 13 matcher från start utan ett allsvenskt mål är Arvidsson uppe i nu. Nästa omgång hoppas jag att Janne chockar med Emir Kujovic och Anselmo från start.

För övrigt har inte Mattze presenterat någon startelva sedan matchen mot Göteborg. Blev han bortskrämd måhända?

Inga kommentarer: