söndag 27 augusti 2023

Äntligen en poäng

0-0-matcher är sällan så mycket att jubla över, men det var verkligen skönt att ta poäng idag – och att hålla nollan. Ännu en förlust hade varit fullständigt förödande för självförtroendet och lagen där under hade kunnat krypa obehagligt nära.

Skönt också för inlånade Marko Johansson att äntligen få göra några avgörande räddningar och ta hem en poäng, efter tre raka matcher med flera insläppta mål.

Bäst idag? Jag säger Joseph Baffo. Ständigt på rätt plats och tog ett större ansvar när ordinarie mittbackspartnern var avstängd. Var det någon som saknade Ante G förresten?

På bänken idag hade vi tre potentiella vänsterbackar och noll anfallare. Sedan bytte vi ut anfallare efter anfallare och avslutade extremt defensivt. Men det var det värt – poäng idag var som sagt riktigt viktigt.

Men när ska Jack Cooper-Love spräcka sin allsvenska målnolla för HBK? Idag brände han återigen riktigt fina lägen.

Utanför plan har det ryktats om en värvning av islänningen Vidar Ari Jonsson, ett rykte som dock Magnus Haglund fullständigt avfärdar. Visserligen bekräftar Haglund aldrig potentiella värvningar, men han brukar inte heller så kategoriskt förneka uppgifter om de stämmer.

Inga kommentarer: