lördag 23 juli 2022

Så här vinner man serier

Det är så här man vinner serier. Ordentligt spelmässigt övertag mot serietvåan på bortaplan, som ändå sticker upp ett tag och gör mål på sin första riktiga chans – men då återtar man kommandot och maler ner motståndaren för att till slut får in segermålet med ett par minuter kvar.

Nu har vi, när vi mött alla klubbar en gång, vunnit mot lagen på plats två, tre, fyra, fem, sex och sju i tabellen. Det är så man vinner serier.

Alexander Johansson fick till slut chansen från start, till mångas glädje. Men jag är tveksam till om det är hans rätta element just nu. Johansson var absolut inte dålig, men på sextio minuter skapade han mindre än vad han brukar göra på en kvart. Jag håller nog fast vid att han fortfarande är ett betydligt vassare vapen som inhoppare.

Utanför planen har Taulant Parallangaj förlängt med tre år och två 18-åringar – Leo Hedenberg och Lorent Mehmeti – skrivit på a-lagskontrakt. Alltid roligt när egna spelare får chansen och Parallangaj har sett riktigt intressant ut under sina minuter i a-laget.

Inga kommentarer: