söndag 1 oktober 2017

Isak dubbelt överlistad av HBK:are

Två gånger hamnade bollen i nätet bakom Isak Pettersson – båda gångerna var en HBK-fot sist på bollen. Det var tydligen vad som krävdes för att vår storspelande målvakt skulle kapitulera idag.

MFF:s seger var på intet sätt orättvis, men visst känns det tungt att den kom till på det sättet. Vi gjorde en helgjuten defensiv insats, och även om vi skapade få egna chanser så kan man inte kräva mer när jumbon möter överlägsna serieledaren på bortaplan. Och återigen med en riktigt ung, till mer än hälften hemmaproducerad, startelva. 2018 kan bli en riktigt intressant superettan-säsong, särskilt om vi kan få Isak Pettersson att stanna.

Och så har vi förlängt med Igor Krulj. Roligt, tycker jag. Jag kan inte säkert säga att Krulj är det bästa för HBK nästa år, men jag kan å andra sidan inte peka på någon annan som skulle vara bättre. Då tar jag gärna en ung, lovande tränare, som är så tydligt stolt över att få träna HBK. Visst kommer han säkert att gå på en del taktiska minor – precis som han har gjort i år – men sannolikt lär han av motgångarna och de senaste omgångarna har vi spelat riktigt bra.

En annan som har förlängt är talangen Oscar Petersson. Roligt, det också.

Inga kommentarer: