tisdag 8 augusti 2017

Ivo följer Sead till England

Det går knappt en dag utan transfernyheter som rör HBK – idag blev Ivo Pekalski klar för Oxford. Det är helt okej att casha in för honom, särskilt som det finns kapabla ersättare i exempelvis Marcus Mathisen. Men truppen är riktigt tunn nu och även om rubriken här säger att vi inte ska värva så säger Tony Karlsson något annat i själva artikeln. Vi har ju trots allt släppt sex spelare det här transferfönstret, varav hela fem är mittfältare, och bara hämtat in tre, varav två mittfältare.

Tony Karlssons uttalanden är för övrigt ganska ofta motstridiga, till exempel säger han idag till Fotbollskanalen att det vi har gjort under transferfönstret tidigare inte har haft någon koppling till Haksabanovic-affären överhuvudtaget, medan han i HP säger att Silfwer-värvningen gjordes med baktanken att Pekalski och/eller Haksabanovic kunde lämna.

Och så har Alexander Arvidsson skadat knät igen och måste opereras. Det är hans fjärde knäskada på två år och tyvärr tvivlar jag på att han någonsin kommer att spela i HBK igen.

Inga kommentarer: