onsdag 12 februari 2014

Warshaw sista pusselbiten?

Kungen gled in, men Jens är enligt dagens HP ännu inte nöjd utan vill förstärka med ytterligare en central mittfältare. Helt rätt tänkt i så fall. HP uppger att Bobby Warshaw möjligen aktuell, och tidningen påstår att han ska vara fri att lämna sin MLS-klubb FC Dallas. Jag vet inte riktigt om jag tror på det, med tanke på att Warshaw spelat i båda Dallas försäsongsmatcher, en seger och en förlust mot Häcken. Men om det stämmer skulle han antagligen vara en verkligt bra förstärkning - William Robert Warshaw imponerade ju onekligen i Ängelholm.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Warshaw låter ju verkligen intressant! Skulle dock vilja veta vilken utgångsposition han hade på planen i Ängelholm. Han verkar vara en defensiv mittfältare i grunden men värvades som mittback (om jag förstått det rätt) och det slutade med att han öste in mål. Troligtvis spelade han på offensivt mittfält. Låter ju som en rätt användbar spelare. Ändå lite svårt att bedöma hans nivå. Är t ex nyfiken på hur han är som bollvinnare, passningsspelare osv, hittar i princip inga artiklar från hans tid i Sverige, inte ens på SF. Målen finns på youtube, men de säger ju inte allt om hans delaktighet i spelet. Hoppas det finns någon sanning i ryktet!

Anonym sa...

Warshaw är tvåvägsspelare på innermitt. Spelade främst innermitt i Ängelholm men även 1 match som mittback och 1 match som targetanfallare.